Terug naar de homepagina - Tuinaanleg Amersfoort Hoogland - Tuinontwerp Tuinonderhoud

Aanleggen van een tuin

voorbeeld tuinaanleg

Naar aanleiding van het ontwerp kan een begroting gemaakt worden met een offerte waarin precies omschreven wordt wat u van ons mag verwachten. Als u ons een opdracht verstrekt en uw handtekening heeft gezet, gaan we de uitvoering plannen, de materialen bestellen en wordt uw tuin gerealiseerd.

Vrijwel al het werk voeren we zelf uit, maar voor het grondwerk huren we soms een passende machine in. We hebben een ruime ervaringen in het aanleggen van sierbestratingen, varierend van terrassen met strakke, moderne 100x100 cm tegels, tot nostalgische tuinpaadjes met oude klinkertjes, in waaiers gestraat.

Ook plaatsen we allerlei soorten schuttingen, waarbij we, als u dat wenst, u ook ideeën aan de hand kunnen doen voor tuinafscheidingen die wat anders dan anders zijn.

Als u een beregening in uw tuin wilt, kunnen we dat ook voor u verzorgen. Het aanleggen van borders met tuin planten (meestal volgens een tevoren besproken beplantingsplan), een houten pergola, het plaatsen van een tuinhuisje, de aanleg van een gazon van graszoden of kunstgras: het kan allemaal. We gaan voor weer een gelukkige klant.